Puurakentaminen vauhtiin kuntien hankintaosaamisella

Tervetuloa mukaan matkalle kohti kestävää ja ekologista rakentamisen tulevaisuutta!
Seminaarissa käydään läpi puun käytön roolia rakentamisessa matkalla kohti kaupunkien hiilineutraaliustavoitteita sekä keskustellaan kuntien hankintaosaamisen ja hankintojen merkityksestä puun nostamisessa uuteen kukoistukseen kestävänä ja kotimaisena rakennusmateriaalina.
❗ Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen 19.4. mennessä! Valitse ilmoittautuessasi, osallistutko tapahtumaan paikan päällä vai verkossa (vain webinaari)! Ilmoittaudu pikimmiten mukaan täällä: https://www.lyyti.fi/…/Puurakentaminen_vauhtiin_kuntien…
Aamupäivällä ohjelmassa on mielenkiintoisia keynote-puheenvuoroja sekä paneelikeskustelu, johon myös katsojat paikan päällä ja striimissä voivat lähettää omia kysymyksiään. Lounastauon (12.00–13.00) jälkeen lähdetään yhteiskuljetuksella tutustumiskierrokselle TOAS:n Lumipuu kerrostalokohteeseen Hervantajärvelle. Tutustu koko ohjelmaan tarkemmin täällä: https://puuosaamista.fi/21-4-2022-puurakentaminen-vauhtiin…/.
Seminaari on Puuosaamista Pirkanmaalle -hankkeen koulutusseminaari kuntien henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Tilaisuus on Pirkanmaan alueellinen tapahtuma ja suunnattu alueen kuntatoimijoille, tilaajille, toimittajille ja urakoitsijoille.
Seminaarin järjestää Ekokumppanit yhteistyössä Metsäkeskuksen ja Motivan puurakentamisen neuvontapalvelujen kanssa.
Lämpimästi tervetuloa!

The event is finished.

Päivämäärä

21 Apr 2022
Expired!

Aika

09:30 - 15:00

Sijainti

G Livelab Tampere
G Livelab Tampere, Puutarhakatu 1, 33100 Tampere
Kategoria

Järjestäjä

Ekokumppanit Oy
Ekokumppanit Oy
Sähköposti
info@ekokumppanit.fi
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi

Muut järjestäjät

TAMK - TAMPERE UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
QR Code